Julen 2011

L:s dörsta jul blev fin och härlig! Saknades dock snö men men..

Vi hade L:s far- och morföräldrar på besök, morbror, moster, farbror me alla sina respektive under dagen/kvällen. Det blev mycket mat och klappar! Sambon min  fick tottenhams matchtröja av mig så han blev glad ;)! Själv fick jag en massa finsa saker som tillbehör till håret samt en fön, en klocka, kläder, örhängen, lakan, filmer m.m!

L fick såklart en massa klappar! Mycket duplo, en bobbycar, en "cykel", kläder, nappar, bilar, trumset osv.. =)

Detta är första stunden jag har för mig själv julhelgen så jag bli itne så långvarig här ;). T jobabr o L sover, det gäller att passa på att njuta av lugnet en stund! 

God Jul och god fortsättning till er! 

Samtal

Fick förresten ett samtal idag av chefen som önskade God jul och gott nytt år! Sånt är trevligt!

Och så fick jag höra kommentaren idag att "L snacka hela tiden ju",
Ja undrar vad det är han försöker säga -ibland låter det som han skäller på allt o alla, sötnöten.

Borde -borde inte!

wtf! J är i stan och jag har missat det, ajaj ;) Sånt får ju bara inte hända!!

Just nu kanske jag borde plocka undan här hemma, men nä, det få vänta tills fredag. Förstår inte hur det kan bli stökigt så lätt, fast o andra sidan -en hund som fäller, en son som tömmer alla lådor och två vuxna som inte är världsbäst på att plocka undan efter sig är alla bidragande till varför det ser ut som det gör! =)



Stackars liten

Hur lyckas jag, min sambo -han själv?? Är där hela tiden men ack stackarn.. Ett blåmärke igår i pannan och idag slog han åter till när han skulle titta på gatstenarna på nära håll. Inte lätt att vara liten!

Tiden försvinner

Klippning nästa vecka på torsdag, sen e vi lediga på fredagen innan julafton, kan vara skönt att ha en "ledig dag" även om jag tror att det kommer bli fullt upp då me. Dagarna bara rinner iväg och jag börja redan få ångest att jag ska börja jobba om 7mån.. Inte för att jag har något emot mitt jobb, det e underbart allt som oftast, men att lämna iväg lilleman till någon annan.. Huga! Minns ju hur jag kände för att lämna Rasmus första gången hos en dagmatte..

egentid?

För snart en månad sen läste jag en artikel i aftonbladet om detta ordet "egentid"   www.aftonbladet.se/wendela/article13972321.ab och så satt jag o funderade på ordet, att det betyder så olika för många.

Jag skaffade inte barn för att jag ville ha en massa egentid, jag ville ge min kärlek till det finaste som finns. Men jag kan visst uppskatta att få dricka en kopp kaffe utan att störas, att få sitta på toaletten ensam utan en sötnos som river ner alla schampoflaskor, toalettpapper och kryper in i duschen, att få träna någon gång i veckan för att må bra. Men att se ett tv-program utan att störas, äta varm mat i tystned, åka iväg utan min son -nä tack, det behövs inte.

vad hände?

Tänkte ju att jag skulle skriva på bloggen men nä- tiden, orken och intresset försvann. Meeen -kanske e jag tillbaka! Våga inte säga att jag är det men det har legat o gnagt nu ett par veckor.. Så det så!!

RSS 2.0