Uppdatering

Idag skulle vi gå ner o hämta bilderna på lilleman -trodde vi. Fotografen var hemma me sjukt barn så det blev inte mkt av det, förhoppningsvis får vi dem innan fredag!

På fredag drar vi till Göteborg och hälsa på finaste syster. Ska bli härligt. Vi tog kontakt me Rasmus gamla hundmatte/dagisplats o frågade om hon ville ha Rasmus över helgen, vilket hon ville me glädje. Hon mindes oss och han, det e ändå 15mån sen han va där sist! Hon kommer även ha han när vi åker till Turkiet och sen efter sommaren mest troligen varannan vecka då min sambo jobbar morgon, det blir skönt!

Idag blir det simning för lilleman oxå, förra veckan var han sjuk så då missade vi det så det ska bli skönt att göra något idag! =)

Mycket att se fram mot!

Just nu önskar jag värme, sol och bus. Det finns många saker att se fram emot i sommar. Delvis Turkiet-resan, studentfest hos kusin, mys på landet hos föräldrarna, kanske Göteborg eller Norrköping, Zoo i köpenhamn ska besökas nu när de bygger nytt för isbjörnarna, svärföräldrarnas sommarställe kommer vi säkert tillbringa en del tid på, vi ska gå på bröllop oxå, sen börjar den spännande augusti med jobb för min del, inskolning för lilleman o sambon ska ta det, kanske kommer jag kunna plugga samtidigt som jag jobbar om det inte blir extremt för mycket. Hösten innehåller i så fall plugg, far 60år, jobb, bus och säkert en del utflykter! Nä det kommer nog bli bra detta! =)
Det enda som saknas e ett större boende möjligtvis! =)

Påsk!

Ojoj, minns inte när jag skrev senast ;)

Lilleman sover, vi har varit ute en stund på leket, kallt, blåsigt och lite regn.. Middag och sen somnade han gott och snabbt! I helgen blir det besök och grillning!

Har kommit på mig själv om att ett av mina favoritprogram faktiskt går på webben. Har egentligen aldrig gillat Schulman, men faktiskt så funkar webtv programmet väldigt bra att både titta och lyssna på när man slöar framför datorn. Vet att han har väl börjat på tv me men det e inget jag följer, men just det där me att bara trycka på ett klipp o sen ser man vidare på webben passar mig bättre!

Vi har bokat resa i början av juni, gött. Lite nojjig över resandet men inte över vistelsen, så vi får se hur det går. Lilleman ska få sin 1,5års spruta tidigare i rådfrågan av bvc, pass fixat så nu börjar det falla på plats!

RSS 2.0