Vinter?

Helgen är slut för oss, T åter till jobbet imorgon. Lilleman e iaf på bättringsväg, hostar inte så mkt än så länge, brukar komma ngn attack vid midnatt.. hmm..

Fy s---n vilket väder innan, varken hunden eller jag gillade promenaden så det blev ingen lång. Blåste motvinf hur vi än gick och snö/is/blask... Ska det vara vinter kan det väl vara riktig vinter me en halvmeter snö, soliga dagar, minusgrader och vindstilla! Allra helst med is på vattnet!!

idiotiskt

Under tiden vi var i sthlm så besökte ett par vänner med barn min kompis, deras barn (under 2år) var väääldigt förkyld och min kompis torkade den ett flertal gånger vad jag såg, nös omkring sig gjorde hon med stackaren. Grejen var den att de skulle komma förbi efter deras dotter sovit middag, tiden gick o gick. Sen när de kom berättade de att de hade fått väcka henne efter 2,5timme.. Borde det då inte gå upp för föräldrarna att deras stackars dotter kanske har ett virus i kroppen och det e därför hon e så trött samt att hennes näsa sprutade hon en massa slem... Liten tackar så heeeemskt mkt för det och kan numera knappt sova, min lille älskling.. Aja det hör väl småbarnslivet till men det kunde ju undvikits om de inte envisats med att besöka me sjukt barn..

Så mina dagar här hemma består av en liten i famnen mestadels, inte alls sig själv. Men han har energi emellanåt till att leka iaf som tur är! Dock lämnar jag av han en våning ner när jag ska ut med hunden så han slipper de kalla promenaderna.

Ikväll blir det åter spelet Rayman samt en av världens bästa serie "the big bang theory".. I love Sheldon, haha världsbäst!

Nu hände det igen ;)

Inte nog att jag skulle försöka med blogg igen, jag glömmer ju skriva såklart ;)

Aja vi har haft ännu en underbar helg med trevligheter. Denna helgen hade inte vi besök utan vi tog bilen tipp sturup o flyget till arlanda osv med buss till huvudstaden för att träffa bästa barndomskompisen E!! det e säkert 7-8år sedan jag va i sthlm senast och så långt ska jag inte tillåta det gå fler gånger. Men det är väl ca 15mån sen jag träffa E senast, det var iaf när jag va gravid..!

Helgen bestod av lugn, god mat, bra sällskap och sällskapsspelet Dominion! Liam var så duktig hela tiden, gnällde lite men det berodde nog på trötthet och tristess samt att ytterligare två tänder passade på att titta fram under vistelsen! inte ett endaste besök i "stan" gjorde vi och det passade oss utmärkt denna gången då vi enbart åkte upp för att umgås!

Liam sov för övrigt hela flygresan hem, vilket tar 40-45min ;)! kan starkt rekommendera norwegian med deras självincheckning, enkelhet osv! perfa när man inte har så mkt packning!

Det nya året

Vi hade ett väldigt bra avslut på det gamla året som firades tillsammans med ett par goda vänner, deras son och hund här hemma tillsammans med vår familj! Hundarna lekte tillsammans och gömde sig under bordet när det blev för mkt smällande. Maten blev bra, sällskapet fantastiskt och kvällen härlig! Liten sov igenom tolv-slaget!

Det nya året började med en mindre olycka på kvällen och ett akutbesök. Litens armbåge (eller ngt i den rättare sagt) hoppade ur led och farbror doktor fixade det med ett knyck, 2min väntetid på att få prata me akuten, direkt in i ett rum, doktorn kom, fixade armen på 2sek, sen väntade vi 5-6min, såg att allt va bra o så hem! Liten var glad hjela tiden förutom när man klädde av honom och rörde armen. Tänk så snabbt saker kan lösas ibland, och vad lätt en olycka händer! Ibland är det bättre att de små får trilla framlänges.. Tur det inte va jag som hade han, hade fått så mkt skuldkänslor ;)

Idag fyller sambon min år, fast han jobbar kväll så det e inget firande. Släkten hans var här igår.

Ska kanske ta mig tid till att leta upp fotoramar ngn dag till kort som ska framkallas. Köpa ramar först så jag vet vilken storlek jag ska framkalla bilderna i! =)

Hur tänkte de?

Två saker idag med barn inblandade som väckt uppmärksamhet. Men ärligt talat hur tänker kvinnan som ammar sitt barn bakom ratten? Har hin härt talat om sunt förnuft och säkerhet när det gäller barn?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14168680.ab


Den andra artiklen som väckt uppmärksamhet e dock inte i sverige, tack gode gud! Ett barn som vårdas för att ha blivit biten av en tiger då han var för nära den vid en fotografering. Hmm.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14168719.ab
RSS 2.0