Ahhhh

Att städa med en 1-åring e detsamma som att stöka ner.... Blir bara värre o värre desto mer man försöker!

Väntar..

-väntar på att sambon ska ringa eller svärmor.. T är o röntga foten förhoppningsvis efter en liten olycka på jobbet. Så nu väntar jag på samtal, så jag kan bli hämtad så min sambo kan bli hämtad o vi får hem bil o tillbehör. Svärfar ska i så fall tillbringa kvällen här under tiden.

-väntar på sommaren.. Tittar på resor och vi funderar vidare. Kanske turkiet, ska vara barnvänligt, varmt men inte för varmt så juni passar bra..

-på att pajen i ugnen ska bli färdig!

halvsjuk?

Vi är inte sjuka, men vi är inte helt friska heller. eller? Hostan har ju kommit o gått på liten sen i november, och den ska tydligen inte smitta, nu har han ju knappt hostat senaste veckan. Jag o sambon har haft lite småont i halsen, torrhostat (främst sambon) men inget som bryter ut ordentligt tycker jag. Aja. Jag o liten har iaf varit så pass friska att vi inte anser att det e ngn risk att smitta ner en massa människor. Så igår var vi på simmet efter att vi hållt hos borta där i 2 veckor. Märktes inte denna gången på liten att vi inte varit där, så det var trevligt.

Och idag träffade vi "grannen" som vi lekte me på lekplatsen förra veckan. Vi gick till öppna förskolan och hade jätteroligt, mycket att spana in!

Imorgon är det födelsedag (för min del) men eftersom sambon varit sjuk så ställde vi in kalaset. Känns inte rätt när han hostat osv. Men men, vi får väl fira me bus me lilleman =)

Solsken

Idag vaknade vi strax efter 7, jag och hunden gick och handlade frallor. När de var uppätna så ville vi ut allihopa och sambon ringde sin mor och frågade om vi skulle ta båten till sommarstället. Så blev det. Oj så härligt det va, perfekt väder. Vi var utan vagn och lilleman var uppe och gick hela tiden, lekta på lekplatsen och fikade samt grillade en korv. Efter 3timmar var vi nöjda och tog båten hem igen!

Sovandes fick lilleman bäras in efter förmiddagen, hunden var lika trött han av all springande lös! Sen var vi på kalas, efter det bestämde vi oss för att bara vara! =)

Energi

Tänk att finväder kan göra en så gott. Solen skiner, det är rätt varmt ute och det blåser inte så mkt. T hade ändrat sina arbetstider så han stak 4timmar tidigare till jobbet så klockan halv 10 så gav jag mig ut utan hund. Bara Liten och jag gick till lekplatsen här vid. Bara efter en liten stund kom det en flicka och hennes mamma. Härligt med sällskap och lite prat. Hoppas det blir fler gånger! Efter en timmes lek fick Liten lite frukt och kusinen me mor var på väg. Vi gick o hämtade hunden sen blev det en promenad! Lite mat, fika och lek på det så kände vi oss nöjda och gav oss hem för att sova. Somnade snabbt? Jadå! 

Så snart vaknar nog lilleman och vi har ett par timmar att fördriva med städning och mat. Sen kommer T hem redan vad 18. Så det blir en fredagskväll tillsammans med mys! 

 

Natten...

liten somnade fint igår, fick bara en hostattack men vid halv 11 skulle han bara inte sova, tror vi bråkade me han i 2timmar om att sova. Så fort man trodde han somnat vände han sig med det största leendet man kan tänka sig och skrattade, vi var inte lika glada. Till slut som sagt va efter 2timmar somnade han om och sov så gott som hela natten, min sambo försökte ha han hos sig när han började vakna på morgonen men han rullar bara över till mig efter någon minut. Inatt blir det hans egna säng som vanligt, nu när han inte hostar så mycket så vi måste halvsitta med honom.

Och nej, det hjälper inte så mkt att palla upp sängen för hans hosta..

Idag blir det lunch på Basilika, sambon som bestämt! Sen han oxå upptäckte detta fantastiska ställa har vi ätit där lite oftare!

RSS 2.0