Borta bra, men hemma bäst!

Nu har vi varit en vecka i turkiet, kom hem måndagen den 11 och åkte sen till karskrona den 12, den 13:e var vi i kalmar på student o sen i karlskrona på kvällen igen. I söndags åkte vi "äntligen" hem efter underbara dagar hos mina föräldrar. Visst e det underbart och roligt att vara iväg, men man saknar sin egna säng, vardagen oxå.

L är sååå underbart rolig nu, han har inte stort ordförråd men stor ordförstålse, men han pratar som om han e från medelhavet med både röst och kropp! Gestikulera och ge miner samtidigt som munnen går konstant periodvis! Och energin är som alltid -över normal, så när denna mamman går till sängs är hon trött och nöjd med dagen även om tålamodet ibland testas..

I Turkiet hade vi det underbart med bad, bad, bad och sol. Underbart väder hela tiden men det blev mkt skugga på grund av att vi inte hade färg sen innan och inte ville bränna oss samt för L's skull. Även om det va lagom temperatur, runt 30grader så kändes det varmt! O L älskade allt vatten, han e ju ett vattenmonster =D! Åkte den stora vattenrutschkanan med huvudet före sista dagarna så vi fick hålla han i fötterna... Hoppade frn ena djupa poolen till andra så vi fick springa och fånga upp honom hela tiden, livsfarligt men ack så roligt. Visst e det bra att han inte e rödd för vatten, men lite respekt hade ju kanske inte varit fel.. Speciellt inte när farmor o farfars sommarställe ligger på en ö, med vatten utanför fönstrena...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0